Tablouri pictate Lucrari anterioare Despre Contact Cosul tau

Termeni si conditii

Folosirea website-ului Tablourim.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Tablourim.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

Tablourim.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Tablourim.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Tablourim.ro fara acordul prealabil scris al acesteia.

1. Dreptul de autor a Tablourim.ro asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului Tablourim.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Tablourim.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Tablourim.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Tablourim.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de Tablourim.ro, politica de preturi

Tablourim.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Tablourim.ro sunt tablouri pictate, lucrari originale, noi, realizate manual si sunt create prin tehnici specifice picturii. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile sunt actualizate, includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.

De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie Tablourim.ro nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.

Continutul Tablourim.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit prin colaborarea echipei Tablourim.ro cu reprezentantii locali ai partenerilor externi. Tablourim.ro si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul Tablourim.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs).

Tablourim.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans prin card bancar. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Tablourim.ro. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 3 zile si maxim 10 zile lucratoare. Nu facem livrari prin Posta Romana. Tablourim.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic sau via e-mail.

Din cauza programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte de a livra coletul, vei fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta ta la adresa mentionata.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Tablourim.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Tablourim.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Tablourim.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Tablourim.ro de la acest client.

5. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de Tablourim.ro beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente. In caz contrar, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

6. Returul produselor

Potrivit prevederilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Astfel, produsele cumparate de pe Tablourim.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Toate informatiile si conditiile legate de returul articolelor le gasesti aici: Livrarea si returul

Daca decizi sa returnezi unul sau mai multe articole achizitionate de la noi, tot ce trebuie sa faci este:

• sa ne trimiti un mesaj de instiintare pe adresa contact@tablourim.ro in maxim 14 zile lucratoare de cand ai primit coletul. Vom avea nevoie de datele contului bancar unde vom transfera contravaloarea produselor achitate (numele titularului si codul IBAN).

• sa trimiti articolele pe adresa noastra [[address]] printr-una din urmatoarele firme de curierat rapid: FAN Courier, Nemo Express, DPD sau Cargus. La returul facut prin oricare dintre aceste firme, noi vom suporta toate cheltuielile legate de livrarea produsului returnat (se va specifica "Plata la destinatar"). Orice colet trimis prin alte cai decat cele specificate isi pierde dreptul la transport gratuit.

La randul nostru, iti vom transfera banii in maxim 14 zile lucratoare de la primirea returului si a datelor bancare.

Te rugam sa tii cont ca pentru a returna tablourile, starea lor trebuie sa fie la fel, sa nu prezinte urme de uzura, pete, rupturi, spalare sau consum. In caz contrar ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a revendica restituirea pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor.

Inlocuirea produselor se va realiza in conditii similare cu cele de mai sus.

Fiecare lucrare este unicata, astfel ca nu vom putea sa iti inlocuim tabloul cu unul cu acelasi model / desen sau dimensiune, dar vei putea alege un oricare alt tablou aflat pe stoc si prezentat pe site.

• ne trimiti un mesaj pe contact@tablourim.ro in maxim 14 zile lucratoare.

• daca soliciti un articol mai scump va trebui sa achiti diferenta de pret. In cazul in care articolul solicitat este mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata, situatia incadrandu-se la punctul "Returul articolelor".

• trimiti articolele in aceeasi stare, fara urme de uzura, pete, rupturi etc., pe adresa noastra [[address]] printr-una din firmele de curierat rapid specificate anterior. Noi suportam cheltuielile de retur si inlocuire.

• dupa ce primim articolul initial, in termen de 3 - 10 zile lucratoare ti-l trimitem pe cel nou.

Returnarea sau inlocuirea repetata a produselor poate fi considerata un abuz, situatie in care ne vom rezerva dreptul de a incheia relatiile comerciale viitoare.

Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

• Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Website-ul Tablourim.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Tablourim.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.

Tablourim.ro nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Tablourim.ro.

Tablourim.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Tablourim.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului Tablourim.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare.

Tablourim.ro detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului Tablourim.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective.

Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Tablourim.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Tablourim.ro nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Tablourim.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Tablourim.ro are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

9. Politica de confidentialitate

Toate informatiile si detaliile legate de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal le gasesti aici: Confidentialitate

Consideram important sa iti protejam confidentialitatea si sa fim deschisi cu privire la modul in care utilizam datele tale personale.

Prin aceasta declaratie vrem sa te instiintam asupra tipului de informatii colectate si la modul in care folosim aceste informatii.

Acest lucru se aplica website-ului Tablourim.ro

Tablourim.ro proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabil sa demonstreze in orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cat si cu principiile stabilite in acest document.

Website-ul Tablourim.ro functioneaza in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor ("GDPR"), (Regulament (EU) 2016/679), un act legislativ obligatoriu.

Aceasta declaratie de confidentialitate se afla in responsabilitatea Tablourim.ro, care detine responsabilitatea generala pentru asigurarea conformitatii. Ofiterul de Protectie a Datelor (DPO) este responsabil pentru implementarea politicii noastre de confidentialitate, care este intrinsec legata de declaratia de confidentialitate. DPO asigura conformitatea de zi cu zi si este implicat in toate problemele legate de protectia datelor personale.

Tablourim.ro determina scopurile si metodele de procesare a datelor introduse si colectate, fiind considerat controlor al datelor.

Principii de protectie a datelor

• Colectarea datelor personale se va face doar in scopurile specificate, explicite si legitime. Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri.
• Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate.
• Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta.
• Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara.
• Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor.
• Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect).

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

• Numele si datele de contact (Colectam numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare).
• Colectam date despre articolele pe care le achizitionati si paginile site-ului nostru web pe care le vizitati.
• Nu colectam date despre dispozitivul tau, reteaua, sistemul de operare utilizat sau aplicatiile software instalate.

Scopul colectarii datelor personale

• Informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si/sau serviciile achizitionate.
• Trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail), numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul.
• Cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.

De asemenea, Tablourim.ro poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, furnizorilor de servicii de marketing, asiguratori.

Cu scopul de a profila, monitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizate, folosim Mailchimp.com

Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecinta a folosirii aceastei profilare este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comericiale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.

Cu scopul de a trimite comunicari si oferte personalizate, Mailchimp.com trebuie sa stocheze urmatoarele date cu caracter personal: e-mail, nume, prenume.

Pentru a-si presta serviciile, Mailchimp.com foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din EEA si SUA iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul Scutului de Confidentialitate UE-SUA,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti.

Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise de Tablourim.ro trimite un e-mail la adresa contact@tablourim.ro.

Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Utilizarea datelor personale

• Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.
• Vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus.

Accesul la datele personale este strict limitat personalului Tablourim.ro, asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze DPO la adresa de email contact@tablourim.ro

Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

Intrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise catre DPO la adresa de email contact@tablourim.ro

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.

Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale (daca la solicitarea unui tert, am stocat sau am prelucrat oricare din datele dvs. cu caracter personal), va rugam contactati DPO la adresa de email: contact@tablourim.ro

Cerere semnata si datata.

E-mailuri de marketing

Tablourim.ro are dreptul sa trimita clientilor e-mailuri de marketing cu consimtamantul acestora. Aceasta forma specifica de consimtamant trebuie data in mod liber, informata specific si precis.

Aceste cereri sunt indeplinite in momentul in care clientii au optat sa primeasca e-mailuri de marketing (au aprobat activ), introducandu-si si trimitandu-ne adresa de email pentru abonarea la newslettere, in caseta de pe website dedicata acestui scop.

Clientii vor avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere si fara costuri, asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, fara a trebui sa furnizeze justificari concrete. Clientii pot face acest lucru dand click pe linkul „Dezabonare" care apare in mesajele de e-mail pe care acestia le primesc sau pot trimite un mesaj la contact@tablourim.ro . Odata ce clientul si-a exprimat dezacordul, datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

*E-mailurile de marketing contin informatii pe care le consideram interesante pentru client, promotii si oferte de ultima ora legate de produsele si serviciile noastre.

Plangeri

Clientii au dreptul sa adreseze o plangere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plangerile vor fi prelucrate de catre DPO in timp util si in concordanta cu procedurile interne.

Plangerile pot fi trimise la DPO, contact@tablourim.ro

In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si Tablourim.ro nu a tratat plangerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plangere autoritatii superioare (ANSPDCP).

Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata din cand in cand, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbarii structurii corporative in cadrul Tablourim.ro.

In cazul in care se fac modificari ale acestui material, clientii vor fi notificati pe e-mail sau prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare.

Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

10. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Tablourim.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a website-ului Tablourim.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.