Tablouri pictate Lucrari anterioare Despre Contact Cosul tau

Livrarea si returul

Livrarea tablourilor

Se va realiza prin firmele de curierat rapid din tara, iar termenul este cuprins intre 3 si maxim 10 zile lucratoare. Sambata, duminica si sarbatorile legale nu se considera zile lucratoare.

In ziua livrarii curierul va lua legatura cu tine prin telefon, la numarul specificat in formularul de comanda, pentru a stabili ora de intalnire sau alte detalii legate de livrare.

Costurile de livrare

Livrarea este gratuita oriunde in Romania pentru comenzi mai mari de 300 lei. Pentru comenzile mai mici de 300 lei se aplica un tarif unic de 20 lei, indiferent de zona de livrare.

Plata

Se face la livrare, numerar sau prin card bancar (modalitatea de plata va fi discutata cu curierul).

Returul tablourilor

Potrivit prevederilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Astfel, daca decizi sa returnezi unul sau mai multe tablouri achizitionate de la noi, tot ce trebuie sa faci este:

• sa ne trimiti un mesaj de instiintare pe adresa contact@tablourim.ro in maxim 14 zile lucratoare de cand ai primit coletul. Vom avea nevoie de datele contului bancar unde vom transfera contravaloarea tablourilor achitate (numele titularului si codul IBAN).

• sa trimiti articolele pe adresa noastra [[address]] printr-una din urmatoarele firme de curierat rapid: FAN Courier, Nemo Express, DPD sau Cargus. La returul facut prin oricare dintre aceste firme, noi vom suporta toate cheltuielile legate de livrarea tabloului returnat (se va specifica "Plata la destinatar"). Orice colet trimis prin alte cai decat cele specificate isi pierde dreptul la transport gratuit.

La randul nostru, iti vom transfera banii in maxim 14 zile lucratoare de la primirea returului si a datelor bancare.

Te rugam sa tii cont ca pentru a returna tablourile, starea lor trebuie sa fie la fel, sa nu prezinte urme de uzura, pete, rupturi, spalare sau consum. In caz contrar ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a revendica restituirea pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor.

Inlocuirea tablourilor

Fiecare lucrare este unicata, astfel ca nu vom putea sa iti inlocuim tabloul cu unul cu acelasi model / desen sau dimensiune, dar vei putea alege un oricare alt tablou aflat pe stoc si prezentat pe site.

Se va realiza in conditii similare cu cele de mai sus.

Va trebui sa:

• ne trimiti un mesaj pe contact@tablourim.ro in maxim 14 zile lucratoare.

• daca soliciti un tablou mai scump va trebui sa achiti diferenta de pret. In cazul in care tabloul solicitat este mai ieftin, diferenta de pret nu poate fi returnata, iar situatia va fi considerata o returnare de produs (vezi "Returul articolelor").

• trimiti articolele in aceeasi stare, fara urme de uzura, pete, rupturi etc., pe adresa noastra [[address]] printr-una din firmele de curierat rapid specificate anterior. Noi suportam cheltuielile de retur si inlocuire.

• dupa ce primim tabloul initial, in termen de 3 - 10 zile lucratoare ti-l trimitem pe cel nou.

Returnarea sau inlocuirea repetata a produselor poate fi considerata un abuz, situatie in care ne vom rezerva dreptul de a incheia relatiile comerciale viitoare.

Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

• Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.