Tablouri pictate Lucrari anterioare Despre Contact Cosul tau

Cum comand?

Tablourile de pe Tablourim.ro pot fi comandate in 2 moduri:

1. Telefonic

Sunand la numerul 0727 843 186. Ne trebuie doar numele (titlul) tabloului, pe care il gasesti in descrierea fiecarui produs, imediat deasupra pretului.

2. Online

Navigand pe pagina de detaliu a fiecarui produs vei gasi un buton numit "Adauga in cos". Este suficient sa il apesi si sa iti continui cumparaturile.

Dupa ce termini de ales si adaugat toate produsele, te duci in sectiunea "Cosul tau" facand un click pe butonul corespunzator din meniul din dreapta sus a site-ului.

Aici vei vedea atat un sumar al produselor, cat si costul aferent fiecaruia, plus totalul final de platit curierului. Poti elimina tablourile sau actualiza cosul in orice moment.

Dupa ce ai revizuit produsele, apesi pe "Finalizeaza comanda" si completezi formularul cu detaliile de livrare.

Ultimul pas este apasarea butonului "Trimite comanda", iar informatiile vor ajunge la noi pentru a incepe procesarea ei.

Atentie

Uneori tablourile puse in cos pot disparea din cauza faptului ca sunt comandate sau rezervate de alt client care navigheaza site-ul simultan cu tine.

Fiecare tablou este unicat, astfel incat sistemul nu permite doua sau mai multe comenzi concomitente ale aceluiasi produs.

In aceasta situatie, vei primi o notificare, iar statusul tabloului se va actualiza in Indisponibil / Rezervat.